Over ons

Kim van Gestel is initiatiefneemster van dagbesteding ’T Dorpshart en heeft jarenlange ervaring  in de zorg, eerst in de ouderenzorg en later met mensen met een beperking. Door de jaren heen heeft ze een eigen visie ontwikkeld op begeleiding en zorg binnen deze doelgroepen. “Welzijn voorkomt zorg” is een begrip waar zij achter staat.

Dagbesteding ’T Dorpshart is een kleinschalige zorglocatie waar deelnemers op een laagdrempelige manier kunnen participeren in de maatschappij. In de dagbesteding wordt professionele begeleiding en zorg op maat aangeboden. Er is ruimte voor 8 tot 10 deelnemers.

Een zinvolle dagbesteding in een open setting en een warme ontmoetingsplaats waarbij de wensen en krachten van de deelnemers centraal staan.

De dagbesteding is gevestigd  op een centrale, laagdrempelige plek in het hart van de Beerzen.

De dagbesteding is geopend op dinsdag en vrijdag  van 9.00 tot 16.00 uur. Er wordt de mogelijkheid geboden om een dagdeel of de gehele dag/meerdere dagen deel te nemen.

Het activiteitenaanbod zal worden afgestemd op de wensen, interesses, achtergrond en mogelijkheden van de deelnemers. Een eigen gerund winkeltje of een van de andere activiteiten zoals creatieve activiteiten tot het bereiden van de dagelijkse maaltijd  behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk wordt er ook gebruik gemaakt van bestaande voorzieningen voor activiteiten in de buurt.