Aanvragen

Wanneer u wilt deelnemen aan onze dagbesteding, vraagt u dit aan bij uw gemeente. De WMO-consulent van uw gemeente beoordeelt vervolgens of u hiervoor in aanmerking komt. Komt u in aanmerking, dan ontvangt u van uw gemeente een beschikking. Hierbij dient u aan te geven dat u bij ons u dagbesteding wilt gaan ontvangen.

Nadat u bij uw gemeente heeft aangegeven dat u dagbesteding bij Dagbesteding ’t Dorpshart wilt ontvangen, nemen wij contact met u op. Samen met u bekijken we dan wanneer dagbesteding kan plaatsvinden en voor hoeveel uren of dagen. Een hele dag bestaat uit 2 dagdelen. We kijken samen voor hoeveel dagdelen er behoefte is om te komen.

Voor dagbesteding betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van deze eigen bijdrage wordt bepaald door het CAK  en brengt die ook bij u in rekening.  Voor meer actuele informatie kunt u kijken op de site van het CAK  www.hetcak.nl.

Verder kunt u gebruik maken van een Persoons Gebonden Budget (PGB) of u kunt ook particuliere zorg inkopen.

Kennismaking

Wilt u meer informatie over ’t Dorpshart, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We maken een afspraak om bij u thuis langs te komen voor een kennismakingsgesprek, zodat we in alle rust met u kunnen doornemen wat uw wensen zijn en waar uw interesses liggen. Zo kunnen we bekijken wat we voor u kunnen betekenen.  Wij zouden het fijn vinden als bij dit kennismakingsgesprek ook een mantelzorger aanwezig is.

Hierna kunt u vrijblijvend, in overleg een keer komen kijken en een bakje koffie komen drinken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een dag(deel) mee te draaien voordat u besluit om te gaan deelnemen aan onze dagbesteding.

Lijkt het u leuk, neem gerust contact met ons op!

Contactformulier