Aanvragen

Wanneer u wilt deelnemen aan onze dagbesteding, vraagt u dit aan bij uw gemeente. De WMO-consulent van uw gemeente beoordeelt vervolgens of u hiervoor in aanmerking komt. Komt u in aanmerking, dan ontvangt u van uw gemeente een beschikking. Hierbij dient u aan te geven dat u bij ons u dagbesteding wilt gaan ontvangen.

Nadat u bij uw gemeente heeft aangegeven dat u dagbesteding bij Dagbesteding ’t Dorpshart wilt ontvangen, nemen wij contact met u op. Samen met u bekijken we dan wanneer dagbesteding kan plaatsvinden en voor hoeveel uren of dagen. Een hele dag bestaat uit 2 dagdelen. We kijken samen voor hoeveel dagdelen er behoefte is om te komen.

Voor dagbesteding betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van deze eigen bijdrage wordt bepaald door het CAK  en brengt die ook bij u in rekening.  Voor meer actuele informatie kunt u kijken op de site van het CAK  www.hetcak.nl.

Verder kunt u gebruik maken van een Persoons Gebonden Budget (PGB) of u kunt ook particuliere zorg inkopen.

Kennismaking

Wilt u meer informatie over ’t Dorpshart, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We maken een afspraak om bij u thuis langs te komen voor een kennismakingsgesprek, zodat we in alle rust met u kunnen doornemen wat uw wensen zijn en waar uw interesses liggen. Zo kunnen we bekijken wat we voor u kunnen betekenen.  Wij zouden het fijn vinden als bij dit kennismakingsgesprek ook een mantelzorger aanwezig is.

Hierna kunt u vrijblijvend, in overleg een keer komen kijken en een bakje koffie komen drinken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een dag(deel) mee te draaien voordat u besluit om te gaan deelnemen aan onze dagbesteding.

Lijkt het u leuk, neem gerust contact met ons op!

Contactformulier

    Contact Us

    We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

    Not readable? Change text. captcha txt